Ringstr. 99, D-32427 Minden
Delikate muffins med en touch av Hellas
Vi alle kjenner til søte dessertmuffins, men noen ganger er vi ute etter noe mer mettende. Våre robuste muffins med fetaost er alt annet enn muffins, men mer en vri på en gresk pai. Salt og kremet ost blandet med oliven!
Anbefalte produkter
Trinn 1:
For dine herlige, mektige muffins fylt med fetaost blander du først kvarg med olje, melk og egg. Krydre deretter blandingen med salt og pepper
Trinn 2:
Finhakk deretter de soltørkede tomatene og kutt fetaosten i små terninger. Del de vaskede cocktailtomatene i to.
Trinn 3:
I neste trinn tilsetter du de soltørkede tomatene, 100 gram av fetaosten, oregano, mel og bakepulver i røren.
Trinn 4:
Fyll nå de stabile Flower muffinsformene fra Toppits® med muffinsrøren. Lag en liten grop i muffinsene der du legger den halve kirsebærtomaten og resten av fetaosten. Stek muffinsen i cirka 20-25 minutter i ovnen. Klart!
Tips: Bruk en sikt når du tilsetter melet og bakepulveret. Slik unngår du at muffinsene får klumper.
Tips!
Matmuffins holder i flere dager i kjøleskapet (oppbevar dem i fryseposer for å beskytte dem mot uønsket lukt) og de er også perfekte for nedfrysing. Med tanke på at de tiner raskt er du alltid klar for mellommåltider eller utflukter! Sørg for at muffinsene er ordentlig avkjølt før du fryser dem ned, og la dem tine i romtemperatur før de nytes.
Lignende oppskrifter