Ringstr. 99, D-32427 Minden
Søtt, varmt og veldig godt!
Når laksen grilles og kjøttet spises mette og fornøyde, men kanskje sugen på noe søtt. Kullet er fortsatt varmt så hvorfor ikke gjøre desserten på grillen? Denne super enkle klassikeren lager seg selv og går hjem uansett alder. Du lager den enkelt med ingredienser du oftest har hjemme. Sørg for å bruke bananer som har fått en brun flekk!
Anbefalte produkter
Forberedelser
Legg et ark aluminiumsfolie fra Toppits® (vår Ovn- grill- og frysefolie passer spesielt bra til dette) på en flat overflate og legg på bananen. Pass på å ta av skallet på oversiden – det er her du legger all herlig sjokolade og annet godt. Når du har lagt på fyllet, lager du en pakke av folien slik at bananen grilles til kremet perfeksjon.
Kremost- og peanøttsmørtopping
Grill bananene i cirka 5-10 minutter i Toppits® aluminumsfolie og fyll med kremost, sjokolade og revet kokos eller med peanøttsmør, kjeks og nøtter.
Sjokoladetopping
Fyll bananen til bredden med sjokoladebiter, grill i 5-10 minutter og topp med mynteblad og ristede hasselnøtter. Lag en luksusvariant med en ordentlig kule vaniljeis ved siden av.
Lignende oppskrifter