Startside > Oppskrifter > Knekkebrød, LCHF
print

Knekkebrød, LCHF

Det knasende knekkebrødet med røre blir som en delikatesse

Perfekt snacks på kvelden, som forrett på festen eller som en enkel og rask matbit. Våre lettbakte, glutenfrie knekkebrød med lite karbohydrater er gode som de er, men med fersk guacamole, krydret salsa eller en kremost blir de enda bedre!

Ingredienser

Før 3 porsjoner

40  g Knust linfrø
20  g linfrø
20  g høvlet hasselnøtt
10  g sesamfrø
10  g solsikkefrø
1  klype salt
15  g parmesan
Forberedelse
50 min
Vanskelighet

Anbefalte produkter

Forberedelse

Herlige sprø knekkebrød med rene ingredienser sammen med Toppits® bakepapir

Trinn 1:

Bland 40 g malte linfrø, 20 g hele linfrø, 20 g skivede hasselnøtter, 10 g sesamfrø, 10 g solsikkefrø og en klype salt sammen med 1,5 dl lunkent vann. La det svelle i 20 minutter.

Trinn 2:

Sett ovnen på 180°C (160°C varmluft). Etter at knekkebrødblandingen er ferdig svellet, ha 15 gram parmesan i blandingen.

Trinn 3:

Dekk et stekebrett med et ark bakepapir fra Toppits® og fordel blandingen i et jevnt lag (ca. 2 mm) utover papiret. Stek lavkarboknekkebrødet midt i ovnen i cirka 35 minutter. Avkjøl knekkebrødet og del det i biter. Takket være bakepapirets silikonoverflate løsner knekkebrødet lett!

Tips:

De sunne knekkebrødene passer perfekt med gode dipper på toppen. Prøv en kremete guacamole, en salsa med sting eller en kremost som du blander med urter og krydder.

Sprø kvalitet: Dekket med Toppits® aluminiumsfolie eller oppbevart i en boks holder knekkebrødet seg sprøtt lenge.

Lignende oppskrifter

Kan du tenke deg noe bedre enn en skive helt ferskt, hjemmebakt brød? Du lager det enkelt og greit med potetrester fra i går. Her får du oppskriften, det er bare å sette i gang.

Nybakte baguetter til frokost