Startside > Oppskrifter > Laksefilet fylt med kremost
print

Laksefilet fylt med kremost

Grillbuffens sunne favortittrett

Den finnes en uendelig variasjon når det kommer til laks. Den fete fisken er ikke bare god - med sitt høye innhold av omega 3 gir den en bra boost. Her kombinerer vi den med getost og mye friske urter - man får jo vann i munn! Stikkordet er vann: Sammenlignet med kjøtt har fisk en vannbasert og mindre muskelstruktur. Derfor tar det kortere tid å grille og det holder at du snur den en gang på hver side for å gjøre den ferdig.

Ingredienser

Før 4 porsjoner

600  g laksefilet
150  g fetaost
2   mellomstore zucchini
1  bunt persille
1   hvitløkfedd
1  tsk malt rose pepper
   dill
   merian
   matolje
Forberedelse
40
Vanskelighet

Anbefalte produkter

Forberedelse

Trinn 1:

Skyll laksefileten og fjern eventuelle bein. Tørk og del i 3-4 deler.

Trinn 2:

Hakk urter og hvitløk fint og bland deretter med den smuldrede fetaosten. Skjær et snitt i midten av laksefileten langs siden og fyll med osten, og pensle deretter med olje.  

Trinn 3:

Skjær squashen i strimler og legg på et ark Toppits® aluminiumsfolie. Legg på en bit laksefilet, og dryss med olja før du lukker det til en pakke.

Trinn 4:

Garner den fylte laksefileten, grill i 10-15 minutter i en lukket grill over middels varme. Smak til med pepper og server sammen med en frisk og syrlig yoghurtsaus. Nam!

Grilles laks med urter og ferskost

Lignende oppskrifter

Med Toppits® bakepapir griller du klassiske retter på en helt ny måte

Akkurat i tide til verdens sjokoladedag har vi funnet en helt spesiell oppskrift på veganske appelsin-sjokoladetrøfler. Fyllet smelter på tungen, og utenpå er de dekket av knasende god mørk sjokolade – rett og slett uimotståelig!

Krisp, krisp..En fargerik salat i en sprø kurv - NAM!