Ringstr. 99, D-32427 Minden
Grillbuffens sunne favortittrett
Den finnes en uendelig variasjon når det kommer til laks. Den fete fisken er ikke bare god - med sitt høye innhold av omega 3 gir den en bra boost. Her kombinerer vi den med getost og mye friske urter - man får jo vann i munn! Stikkordet er vann: Sammenlignet med kjøtt har fisk en vannbasert og mindre muskelstruktur. Derfor tar det kortere tid å grille og det holder at du snur den en gang på hver side for å gjøre den ferdig.
Anbefalte produkter
Trinn 1:
Skyll laksefileten og fjern eventuelle bein. Tørk og del i 3-4 deler.
Trinn 2:
Hakk urter og hvitløk fint og bland deretter med den smuldrede fetaosten. Skjær et snitt i midten av laksefileten langs siden og fyll med osten, og pensle deretter med olje.
Trinn 3:
Skjær squashen i strimler og legg på et ark Toppits® aluminiumsfolie. Legg på en bit laksefilet, og dryss med olja før du lukker det til en pakke.
Trinn 4:
Garner den fylte laksefileten, grill i 10-15 minutter i en lukket grill over middels varme. Smak til med pepper og server sammen med en frisk og syrlig yoghurtsaus. Nam!
Lignende oppskrifter