Best for rester:
Muffinsene oppbevares best i en litt høyere kakeform som dekkes med Toppits® plastfolie i kjøleskapet der de holder seg ferske i cirka 1-2 dager.
Fine muffins med sukkersøte kaninører av marshmallows
Den beste bakingen er når barna også kan delta - å lage noe selv er det beste de vet! Bak de saftige gulrotmuffinsene i Toppits® fargerike flower muffinsformer og dekk de med kremost frosting og lag kaninører av marshmallows. Legg til revet kokosnøtt til slutt. Vi lover at det vil bli din favoritt i påsken!
Anbefalte produkter
Trinn 1:
Forvarm ovnen til 160 grader varmluft (180 grader over- og undervarme). Fyll et muffinsbrett med Toppits® Flower Muffins. Vask, skrell og riv 200 gram gulrøtter. Hakk 50 gram valnøtter grovt.
Trinn 2:
Bland 175 gram mel, 125 gram brunt sukker, 8 gram vaniljesukker, 1,5 ts kanel, 2 ss bakepulver og en klype salt i en bolle. Med en elektrisk håndvisp, bland 1,8 dl solsikkeolje. Rør deretter inn 2 egg og deretter 2 ss melk. Vend inn de revne gulrøttene og hakkede valnøttene med en sleiv.
Trinn 3:
Fordel deigen jevnt i muffinsformene og sett dem inn i den forvarmede ovnen i cirka 25 minutter. Etter at de er ferdig stekt, la dem avkjøle seg i muffinsbrettet i cirka 15 minutter, ta dem ut av brettet og la dem avkjøle seg helt.
Trinn 4:
Mens du venter på at de saftige muffinsene avkjøles, kan du tilberede den kremete frostingen til dine kaninmuffins. Bland 200 gram kremost med 50 gram melis, og visp nøye men kort.
Trinn 5:
Sprøyt frostingen over de avkjølte muffinsene ved hjelp av en Toppits®-sprøytepose eller spiseskje. For å lage kaninørene, deler du hver marshmallow diagonalt ved hjelp av saks og dypper kuttflaten i strøssel eller brunt sukker. Trykk ned kaninørene i frostingen og strø over revet kokos. Nå er kaninmuffinsene dine klare!:)
Muffinsene oppbevares best i en litt høyere kakeform som dekkes med Toppits® plastfolie i kjøleskapet der de holder seg ferske i cirka 1-2 dager.
Lignende oppskrifter