Ringstr. 99, D-32427 Minden
For mye polenta? Det er ikke mulig. Lag deilig pommes frites av maisretten, så smaker det minst like godt dagen etter.
Det er noen typer mat det er ekstra lett å lage litt for mye av. For eksempel skjer det ofte at det havner litt for mye ris eller pasta i kjelen. Det gjelder også for polenta: Alle er gode og mette, men allikevel er halvparten igjen når vi er ferdige med å spise. Det ville være synd å kaste så mye av den gode maten, derfor vil vi gi deg et flott tips om hvordan du lager noe godt av polenta-restene: Polenta smaker like godt dagen etter – spesielt når du lager pommes frites av den. Det er gjort i en fei, og det er en bærekraftig måte å bruke ressursene på.
Anbefalte produkter
Tilberedning polenta
Videre tilberedning av polenta-pommes frites
Når du så vil lage pommes frites av restene dagen etter, trenger du bare Toppits® bakepapir og litt olivenolje. Slik går du frem:
Vips, så har du noe godt som også utmerket kan brukes til snacks, og du er med på å redusere det daglige matsvinnet. Hvis du er på jakt etter flere tips og oppskrifter til å bruke opp rester, er det bare å sjekke på toppits.no/oppskrift.
Lignende oppskrifter