Ringstr. 99, D-32427 Minden
Like overraskende som namnam: Lag din egen vegane sjokolademousse av kikert-væsken aquafaba.
De mest overraskende kjøkkenkreasjonene er ofte de som smaker aller best, synes du ikke? Og ekstra bra er det jo når retten også er både vegan, gluten- og laktosefri og ingen har problemer med å spise den. Belgfrukten kikert blir ofte undervurdert, men faktum er st du kan lage en mengde deilige, vegane retter av den – for eksempel en aldeles nydelig sjokolademousse.
Anbefalte produkter
Tips gegen matsvinn
Dessverre er det i vår tid altfor mye mat eller deler av mat som rett og slett bare kastes. Når kikerter kokes, oppstår det en væske som kalles aquafaba, eller bare kikertvann. Vannet er en utmerket eggerstatning i det vegane kjøkken og absolutt ikke å forakte. Vi viser deg hvordan du raskt og enkelt kan trylle fram en deilig sjokolademousse av kikertvann eller aquafaba. Av kikertene lager du selvsagt deilig hummus etterpå.
Tilberedning vegan sjokolademousse
For at både hummusen og moussen skal holder seg lenger, dekker du dem lufttett til med Toppits® plastfolie – så har du både noe salt og noe søtt å servere når du får venner på besøk. Er du på jakt etter flere oppskrifter som hjelper deg å forhindre matsvinn? Se her!
Lignende oppskrifter